Fénykép nyomtatás otthon, tintasugaras nyomtatóval

Ki ne ismerné az Eastman Kodak Company nevét?  Régi idők megfakult emlékeiként még sokakban él, amikor a kodak fényképezőgépek filmtekercsivel áll és arra vár, hogy a gazdaságosan kiszámolt filmkockákról előhívassa a megörökített legszemélyesebb emlékeit, élményeit.

A fénykép nyomtatás otthon ma már fényképlabor nélkül is megoldható. Sötét szoba helyett csak egy asztal kell, melyre a tintasugaras nyomtató lehelyezésre kerül, és áramforrás. A tintasugaras nyomtatók előnyei közé tartozik, hogy nagyon sokféle létezik, az alapszintűtől az extra felszereltséggel ellátott darabokig. Emellett pedig speciális papírral használva műtermi minőségű fotók készülhetnek az élet legkülönlegesebb és legemlékezetesebb pillanatairól. Mindenképp szót kell ejteni arról, hogy a fénykép nyomtatás otthon, tintasugaras nyomtatóval magasabb minőségben végezhető, mint lézernyomtatóval. Persze ehhez elengedhetetlen a jó minőségű fotópapír! Azonban az is lényeges információ, hogy a jó minőségű fotók nyomtatásához a tintapatron is gyorsabban fog kiürülni a megszokottnál, így annak cseréjéről gondoskodni kell.

Szerencsére az onlinetoner.hu oldalon eredeti tintapatronok széles választéka érhető el, rendkívül kedvező áron, sőt csomagajánlataik között fotópapírral együtt is megvásárolhatók a különböző tintapatronok. Ez nem csupán azért hasznos, mert egy helyen letudható a beszerzés, hanem mert így – nem személyes átvétel esetén- egy szállítási költség kifizetésével kerülnek kézbe a kiválasztott termékek. Nagy öröm, hogy a fénykép nyomtatás otthon is bárki számára elérhetővé válhat, s érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Készítse el otthonában könnyedén a családi albumot, hogy bármikor nosztalgiázhasson a megörökített pillanatokon!