Fékpofa készlet rögzítőfékhez

A rögzítőfék fékpofakészlete nem más, mint a hátsó kerekek fékezéséhez felhasznált dobfékek vagy tárcsafékek fékbetétje. A rögzítőfék a hátsó fék, amellyel a jármű álló helyzetben van rögzítve, de vészfékezésre is használható. A rögzítőfék fékpofakészlete nem ugyanaz a fékpofa a dobfék vagy a tárcsafék számára. Ha megtekintené a teljes készletet látogasson el hozzánk hiszen minden autómárkához talál majd ilyen készletet.

Fékpofa készlet rögzítőfékhez rendelhető igazán alacsony áron, ezért nem fogja megbánni hogyha benéz hozzánk, hiszen nálunk prémium minőségű készleteket talál majd minden autómárkához, ráadásul nálunk egy szűrő segíti a keresést, tehát pillanatok alatt megtalálhatja azt, amire vágyik. Az első a fékdob belső dobjának megnyomásával fékezőerőként működik. A tárcsafék fékbetétje a lemez mindkét felületéhez tapad, hogy súrlódás keletkezzen. Ez hatékonyabb, mint a dobfékek, és már nem használják a nagy teljesítményű autókban, de korábban elsősorban motorkerékpárokon és kerékpárokon használták.

Az olyan alkatrészek, mint a fékpofák, olyan vezető márkákkal is rendelkeznek, mint a német Zimmermann, amely gyári minőségű fékalkatrészeket gyárt: féktárcsákat, féktárcsákat, serlegeket, fékpofakészleteket, amelyeket biztonságosan cserélhetnek kopott, törött alkatrészek helyett. A legfontosabb a fékbetét anyaga. Anyaga lágyabb, mint a féktárcsa, ezért a kopás miatt gyakrabban cserélhető. A hidraulika által a lemezre rögzített fékbetét nem lehet kevesebb 2-3 mm-nél, mivel ez csökkenti a fékhatást és a hőelvezetést. Ellenkező esetben a tárcsafék hűtése sokkal hatékonyabb, mint a dobféké, így ki is szoríthatja. További információkért és részletekért mindenképpen megéri benézni hozzánk és itt a kérdésekre is választ adunk majd.

Vélemény, hozzászólás?