Fatelep Gyál

Ha fatelep Gyál, akkor jó helyen jár! Rendeljen építőanyagot vagy fűrészárut a Panman-fától és a termékeket házhoz szállítjuk telephelyeinkről! Hogy miért a Panman-fa?

Azért mert nálunk minden kapható ami csak egy építkezéshez kell, összeszámoljuk, árajánlatot adunk, kiszállítjuk, igény esetén profi szakember gárdánkkal kivitelezünk! Túl sok időt vesz el öntől az építkezés? Bízza profikra az ügyintézést. Tekintse meg minőségi termékeinket telephelyeink egyikén és rendelje meg szolgáltatásainkat! Termékeink:

Fűrészáru – gerenda, bramac léc, tetőléc, deszka, palló
Tetőfedő anyagok – vízzáró, párazáró és szigetelő fóliák, OSB lap, Gutta és IKo zsindelyek, rögzítők, zsindely kiegészítők,  hőszigetelők, gipszkartonok, eresz csatornarendszerek (horganyzott ereszcsatorna és színes ereszcsatorna.
Prémium fatermékek – Fa teraszburkolat, thermowood teraszburkolat, telített fa teraszburkolat, mikrobordázott vörösfenyő teraszburkolat, szauna padlécek és szauna termékek, faházelemek, vízvetős faházelem és rönkprofilú faházelem, hajópadló, lambériák. BSH rétegragasztott gerenda, KVH gerendák , rétegragasztott gerenda (saját gyártású, egyedi méretre).
További termékeink: Kőzetgyapot, hőszigetelő elemek, Rigips gipszkartonok, polikarbonátok, faápoló szerek, fafestékek és ( Miesi, Vidaron, Sniezka) márkájú faolajok. Rögzítő elemek és munkavédelmi felszerelések és sok más egyéb építkezéshez szükséges kellék!

Csak írja be a keresőbe, hogy Fatelep Gyál, és válassza ki a www.panmanfa.hu weboldalt! A Panman-fa fatelep Gyál várja minden kedves megrendelőit! Hívjon minket most és kérjen Gyálra kiszállítást a Panmanfa fatelep Gyál-ról! Legközelebbi telephelyünk:

H – 2225 Üllő, Pesti út 278.
Nyitva tartás: H-P 7:00-16:00,
szombat 7:00-12:00, vasárnap zárva

H – 2234 Maglód, Katona József utca 1.
Nyitva tartás: H-P 7:00-16:00,
szombat 7:00-12:00, vasárnap zárva

Vélemény, hozzászólás?