A legjobb utasbiztosítás kalkulátor online

A légitársaságok nem kötelesek szállást vagy ételt biztosítani az utasoknak, ha a járatokat hóvihar vagy más váratlan csapás miatt törlik vagy késleltetik. Ilyenkor jön kapóra egy szuper, átfogó utasbiztosítás, amely minden helyzetben segítő kezet nyújthat.

Utasbiztosítás kalkulátor az axa-assistance.hu weboldalon elérhető tehát látogasson el hozzánk bátran és tudjon meg többet az utasbiztosításokról. A biztosítás fedezheti a szállodai tartózkodás, vagy az étkezés költségeit késés esetén, és az elveszett tárgyak pótlásának költségeit is visszatéríthetik, de a késés időtartama és a visszatérítés összege korlátozott például ruházathoz és testápolási cikkekhez, amelyeket vásárolnia kell, ha a poggyászát későn hozzák. Ilyenkor részletesen fel kell sorolnia mindent, ami elveszett. A kötvény költsége a biztosított vagyon értékén alapulhat. A biztosítás fedezi az előre fizetett, vissza nem térítendő költségeket, mint például a szállodai és üdülőhelyi foglalások, repülőjegyek, a jegyek a látnivalókra és egyéb díjakat, ha az utazók kénytelenek lemondani az utat betegség, sérülés vagy útitárs halála miatt, és egyéb okok miatt is, például a munkával kapcsolatos vészhelyzetek. 

Vannak utasbiztosítások a lemondási költségek fedezésére, ha természeti katasztrófák, járványkitörések vagy polgári megrázkódtatások történnek az adott területeken. Az utazási biztosítás az utazás fennmaradó részét is megtérítheti, ha betegség vagy katasztrófa miatt rövid időn belül haza kell repülnie. Bővebb leírásért és az utasbiztosítás kalkulátort használatáért nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk az axa-assistance.hu weboldalra és itt megtalálja az árakat is. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőségeinket, így bármikor felteheti nekünk kérdéseit.

Vélemény, hozzászólás?