Tudta, hogy a DropSuite egy felhőszoftver-platform?

A Dropsuite Limited (korábban Dropmysite néven ismert) egy globális felhőszoftver-platform, amelyet 2011-ben alapítottak Szingapúrban, és ez felhőalapú biztonsági mentési, archiválási és helyreállítási megoldásokat kínál.

A Dropsuite teljes leírása elérhető a kvazar.cloud weboldalon tehát ha ön is többet tudna meg erről a szolgáltatásról, akkor nézzen be hozzánk még ma. Eredetileg a Dropsuite csak a webhelyről készített biztonsági mentési szolgáltatásokat nyújtotta, de kibővítette a szolgáltatásokat az Office 365 Cloud Backup, a G Suite Gmail Cloud Backup és az e-mail archiválással. További megoldások közé tartozik még a GDPR Responder, az eDiscovery, az Insights BI és a Ransomware Protection is. A Dropmysite háttere eredetileg az Amazon AWS Infrastruktúrán alapult. A Dropsuite számos országban nyújt adatmentési támogatást, például Amerikában, Európában, Ázsiában és Afrikában.

Az Amazon Web Services adatközponti támogatását használja annak biztosítására, hogy az adatok szükség esetén az országhatárokon belül maradjanak. Az összes felhasználói adatot online tárolják, és nincs letölthető és telepíthető felhasználói ügynök. A Dropsuite felhőalapú szolgáltatásai 256 bites katonai fokozatú titkosítással védik a felhasználói információkat, lehetővé téve a legmagasabb szintű e-mail archiválást, és kompatibilisek a Microsoft Office 365-ön, a G Suite Gmail, a Hosted Exchange, az Open-Xchange és a legtöbb IMAP/POP e-mail szerverrel. Amennyiben igénybe venné a szolgáltatást vagy többet tudna meg róla, ne vesztegesse az idejét, nézzen be bátran a kvazar.cloud weboldalra, mert ott még több részletet tudhat majd meg a Dropsuiteról. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal.

Vélemény, hozzászólás?