Továbbjutó a magyar Férfi vízilabda csapat, olvasson róla bővebben

A legfontosabb napi hírek gyorsan és egyszerűen megtalálhatóak egy helyen. legyen szó sportról, vagy politikáról, nálunk mindenki megtalálja az érdeklődési körének megfelelő cikkeket.

Férfi vízilabda liga-ötméteressel nyert Németországban, továbbjutó a magyar csapat, amely igazán jó hír a magyar sport rajongók számára. Németországban Drezdában vendégeskedett a világliga selejtezőjén. Ahol a negyedik fordulón vettek részt. Mellyel bebiztosították magukat, hogy biztos résztvevői a sorozat kontinentális fináléjának. Amely az Európa kupa nyolcas döntője lesz. A magyar csapat gólszerzőiként meg kell említeni Hárait, Vámost, Sedlemayert, Jansik D.-t, Manherczet, Janszik Sz.-t illetve Bátorit. A két csapat a nyitófordulóban Szolnokon találkozott egymással. A Tisza-parti városban a magyar csapat rendkívül jól szerepelt, ugyanis 17-9-re nyertek. A csapat győzelméhez nagy mértékben hozzátett, hogy a magyar válogatott tagjai Varga Dénes és Hárai Balázs is visszatértek és az ő vezérletükkel folyt a meccs.

A drezai meccs már közel sem ment ilyen simán, arról sokkal inkább nyilatkozhatunk úgy, hogy hullámzó volt. Ugyanis volt olyan pont a mérkőzés alatt, amikor a M.Tamás szövetségi kapitány együttese három góllal is vezetet. Ám a végén mégis ötméteresekkel kellett nekik egyenlíteni. Az Európa Kupán Németország-Magyarország meccs 4-5-re zárult. A csoport másik mérkőzésén pedig Olaszország és Málta mérték össze az erejüket. A csoportállás pedig a következő: Magyarország 11 ponttal az első helyen áll, őt követi Olaszország 9 ponttal. Harmadik helyen Németország 4 ponttal, és a negyedik helyen Málta végzett 0 ponttal. A folytatásra Zágrábban kerül sor április 5. ás 7. között.

Vélemény, hozzászólás?