Széleskörű madárriasztó kínálat a sunikft.hu webáruházban!

A madárriasztók rendkívül hasznosak abban az esetben, ha a madarak folyamatosan jelen vannak és beszennyezik az adott területet, melyet védeni szeretnénk tőlük. Ha szeretne madármentessé tenni egy adott területet, akkor célszerű madárriasztót alkalmazni.

Madárriasztó kínálatban ma már rengeteg különféle típus található, így a céljainak és igényeinek megfelelő típust tudja kiválasztani. A gyártók külön készítenek lakossági és ipari célokra madárriasztókat. Vannak egyszerűbb fizikai termékek, mint például a madárriasztó tüske, melynek az a célja, hogy megakadályozza, hogy a madarak adott területre le tudjanak szállni. A madárriasztó tüskét acél és műanyag változatban is meg lehet vásárolni. A termékeket célszerű erkélyre, teraszra, párkányra helyezni, ahová a madarak gyakran le szoktak szállni. Mindkét típusú madárriasztó időjárásálló, így nem kell attól tartani, hogy a természeti elemek esetleg kárt tesznek benne. A madárriasztók rendkívül hatékony típusa az elektromos alternatíva, amely hanggal, villanó fénnyel vagy ultrahanggal riaszt. Azok a típusok, amelyek hanggal riasztanak az emberi fül számára is hallható hangot bocsátanak ki. A készülék olyan frekvenciát bocsát ki, amely rendkívül zavarja a madarak idegrendszerét, melyek ennek hatására inkább elhagyják és elkerülik a területet.

A lakossági használatra kifejlesztett típusok körülbelül negyven-hétszáz négyzetméteres területen képesek elriasztani a madarakat, míg az ipari területre szánt darabok ötezer négyzetméteres területre lettek kifejlesztve. A termék kiválasztásakor azt is figyelembe kell venni, hogy kültérre vagy beltérre kifejlesztett termékről van szó. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a sunikft.hu webáruházba!