Statikus tervezőre van szüksége?

Amennyiben Önnek is statikus tervezőre van szüksége, de nem tudja kihez forduljon, mit kell tennie, az alábbiakban segítünk, hogy gördülékenyen menjen a megbeszélés és az azt követő munka. Sok esetben fordul elő, hogy az ügyfélnek fogalma sincs, hogy mihez kezdjen, amikor bejön az irodánkba csak azt tudja, hogy statikus tervezőre van szüksége.

A statikus tervező ilyenkor megpróbál lényegre törő lenni, de a szakkifejezések ismeretének hiányában és mivel még soha nem volt ilyen helyzetben az ügyfél hamar rájön, hogy nincs meg a megfelelő kapcsolat a kettőjük között. Azért, hogy ez az ügyfél-statikus harmónia létre jöjjön segíteni fogunk néhány gondolattal, hogy jó ügyfele lehessen a statikus tervezőnek. Először is a hatékony együttműködéshez szüksége lesz a pontos tervek és célok eléréséhez szükséges részletes információkhoz, tehát alaposan gondolja át mire is lesz szüksége és mit akar elérni például egy családiház megtervezésével és felépítésével kapcsolatban. A következő nagyon fontos információ az anyagi ráfordítás. A tervezőnek pontosan tudnia kell mekkora a ráfordított keret a projektre.

Az első vázlatok bemutatása alkalmával ne habozzon megjegyezni bármilyen apró változtatással kapcsolatos igényt, ugyanis ez a későbbiekben csak bosszúságokhoz vezethet mindkét részről. Talán a legfontosabb, hogy mindig legyen aktív tagja a tervezésnek, de adjon elegendő teret a munkavégzéshez is. Tehát minden felmerülő kérdést tegyen fel vagy válaszoljon meg, ugyanakkor a statikus tervezőt hagyja kényelmesen elvégezni a tervezést. Mindezeket figyelembe véve Ön is és a tervező is könnyedén megállapíthatja már az első találkozáskor, hogy mennyire szimpatikusak egymás számára, illetve a projektből ki lehet e hozni a maximumot. Vegye fel a kapcsolatot velünk a kreabim@kreabim.com email címen vagy a 0036 30 534 2513 telefonszámon és foglaljon időpontot mihamarabb. Nálunk az ügyfelek elképzelései a legfontosabbak, ha tervezésről van szó!

Vélemény, hozzászólás?