Pine felnőtt fekvőbeteg pelenkák és alátétek erősebb inkontinencia esetén is gondoskodik a védelemről

A felnőttek pelenkájának koncepciója évtizedek óta létezik azonban az utóbbi időben kezdett elterjedni. Elsődlegesen inkontinencia és az ehhez kapcsolódó problémákkal küzdő egyének használják, a felnőtt pelenkák különböző formában, méretben és árban kaphatók.

Pine felnőtt fekvőbeteg pelenkák és alátétek erősebb inkontinencia esetén is gondoskodik a védelemről. Amennyiben rendelni szeretne kattintson a pinesmart.hu weboldalra, ahol talál majd Fresh Mesh, Mors, Wipest termékeket is. A felnőtt pelenka egy újabb találmány olyan felnőttek számára, akik a vizelet és a széklet inkontinenciájában szenvednek. A felnőtt pelenkákat kifejezetten felnőttek számára készítették, ezért kényelmes a használatuk. Az időskor a második gyermekkor, ezért időseink különös gondosságot és figyelmet igényelnek második gyermekkorukban. A felnőtt pelenka éppen az, amire szükség van az ilyen időseknek és gondozóiknak. Mivel a pelenka elnevezés a gyerekekkel társul, és az emberek valamiféle negatív konnotációként tekintenek rá, ezeket inkontinencia betétnek nevezik.

Olyan felnőtt pelenkákat keressen, amelyek maximális szivárgásvédelmet nyújtanak, miközben fokozott szagkontrollt is biztosítanak. A felnőtt pelenkák férfiaknak és nőknek kiválóan passzolnak, a lélegző anyag pedig a nyújtható derékpánttal kombinálva azt jelenti, hogy gondtalanul végezheti mindennapi tevékenységeit. Tizenkét órán át biztonságban tartja őket, ezek a pelenkák segítenek a higiénia fenntartásában és a rossz szagok távol tartásában. A nadrág stílusú felnőtt pelenkák kettős szivárgásgátlóval rendelkeznek a további védelem érdekében. Nagyon kevés ember választja a felnőtt pelenkát, mivel ez méltóság kérdése, de hazánkban a felnőtt pelenkák piaca gyorsan növekszik. A Kartaltex Group hazánkban az elsődleges importőr és forgalmazó, Kartal Murat pedig a legjobb felnőtt pelenkákat kínálja mindenkinek, hiszen ő az ügyvezető tulajdonos.

Vélemény, hozzászólás?