Kos napi horoszkóp ingyenesen

A Kos tűzjel, amely kezdeményezésre szorul a romantika terén. Amikor beleszeretnek, kifejezik érzéseiket annak a személynek, akibe szerelmesek, anélkül, hogy komoly gondolkodást igényelne. A Kos kompatibilitása az állatöv egyéb jeleivel nagyon összetett.

Kos napi horoszkóp vár minden érdeklődőt a napi-horoszkop.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is a Kos jegyében született és megtekintené a mai napi horoszkópot. A szerelmes Kos szeretettel árasztja el kedvesét. Nagyon szenvedélyes, energikus és szerelmes. Mivel ellenkező jelük a Mérleg, a kapcsolattartás, a tapintat és a diplomácia jele, ez természetes személyiségüktől a legtávolabbi pont. Ez problémát jelenthet romantikus tapasztalataikban, mivel úgy tűnik, nincs elég türelmük arra, hogy a partnerükre összpontosítanak, ugyanúgy, mint a mindig ápolt szenvedélyes megközelítésre. El kell fogadniuk a Vénusz minden kérdését, annak minden szeretetével, gyengédségével, örömével, békés elégedettségével és előjátékával. Ennek ellenére partnerüknek szem előtt kell tartania, hogy minden nap szükségük van az adrenalinra és az izgalomra, és kapcsolatuk csak akkor lehet erős és tartós, ha elsődleges szükségleteiket kielégítik. Lehet, hogy egy Kos többnyire önmagához fordul, saját határaik tiszteletben tartásával, de nagyon kompatibilisek az állatöv bizonyos jeleivel.

A Kos társasági élete mindig mozgalmas, meleg és új találkozásokkal teli. Toleránsak azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülnek, tiszteletben tartják a különböző személyiségeket és a nyitottságot, amelyet egyszerű jelenlétükkel kiválthatnak. Baráti körüknek különféle egyének széles skálájára van szüksége, főleg azért, hogy érezzék, elég különböző nézeteik vannak azokról a személyes kérdésekről, amelyeket nem tudnak megoldani. A teljes napi horoszkópért kattintson a napi-horoszkop.hu-ra.

Vélemény, hozzászólás?