Kalcedon ásvány alacsony áron online

Kőkemény fával párosítva a kalcedon elősegíti a jóakaratot, a harmóniát és a bajtársiasságot. Sőt, elnyeli és elűzi a negatív energiákat.

Kalcedon ásvány alacsony áron rendelhető az asvanyajandek.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran ha ön is szeretne beszerezni egy ilyen minőségű ásványt jó áron. A kalcedon egy gyönyörű és erőteljes kő, amely megvédi a negatív tapasztalatokkal és a negatív emberekkel szemben. Ettől eltekintve javítani fogja az életét minden területén. Ez kiküszöbölheti az agresszió és a szomorúság érzését, amelyet esetleg átél, és pozitív érzelmeket áraszt. A legfontosabb, hogy a kalcedon erősíteni fogja önbizalmát, és elhiszi majd saját lehetőségeit. A kalcedon a kvarc kripto-kristályos fajtája. A latin chalcēdōnius szóból származik. Ez egy sokféle achát és a szilícium -dioxid természetes szilícium-dioxid formája. A kalcedon kompakt és mikrokristályos. Sok fajta létezik, de a kalcedon fő fajtái a kék, szürke és fehér. A kalcedon jelentése stabilitás és egyensúly. Úgy gondolják, hogy a kalcedónia nevét a görög kalcedón kikötőből kapta, amelyet ma Törökországban Kadikoy néven ismernek.

Nem csak az ókori görögök látták értékét Kalcedóniában, hanem az indiánok is szent kőnek tartották. Gyakran használták a szertartásokon, hogy biztosítsák a földelés érzését. A Kalcedon a mai napig népszerű kő a meditatív gyakorlatban és a spirituális tartózkodásokban. A kalcedon a világ minden táján megtalálható, beleértve Brazíliát és Namíbiát, Indiát, Srí Lankát, Malawit és Madagaszkárt. További részletekért és kalcedon ásvány kínálatért nézzen be még ma az asvanyajandek.hu weboldalra. Amennyiben bármi kérdése lenne a kalcedon ásványokkal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi minden kérdésre választ adunk majd.