Iratszekrény többféle kialakításban

Több dolog is van, amely nem hiányozhat az irodából. Ilyen például az iratszekrény, melynek segítségével nem csak tárolni, hanem rendszerezni is lehet az iratokat. A piacon többféle típus található, melyek közül érdemes minőségi darabot választani.

Iratszekrény nem csupán tárolni tudja a fontos iratokat, hanem meg is védheti azokat. Ehhez természetesen az is szükséges, hogy a szekrényt ne az esztétika, hanem sokkal inkább a praktikum alapján válassza ki. Ha igazán fontos dokumentumok és iratok kerülnek az iratszekrénybe, akkor különösen fontos szempont, hogy ne csak tárolásra alkalmas legyen a szekrény, hanem védelemre is. A hagyományos iratszekrényeket egyszerű feltörni, ezért biztonsági szempontból komoly kockázatot jelentenek. A szefnagyker.com webáruházban található iratszekrények nem csupán a jogosulatlan kezektől, hanem akár a tűzesetektől is képes megvédeni a beltartalmat. Azok a cégek, melyek adatokat is kezelnek, erre a GDPR által eleve kötelezettek. A választékban lévő iratszekrényeket akár tűzálló kivitelben is meg lehet vásárolni, melynek megfelelően akár harminc, hatvan, kilencven, de akár százhúsz perces tűzállósággal is elérhetők.

A magas fokú védelem ellenére egyáltalán nem ormótlan, ósdi megjelenésű iratszekrényekről van szó, ugyanis a gyártó egy cseppnyi eleganciát is igyekezett bele csempészni ezekbe a termékekbe. A kínálatban egyaránt megtalálhatók az elektromos zárral és a kulccsal ellátott szekrény. Emellett megerősített ajtóval és acéllemez testtel vannak ellátva. Minden iratszekrény megfelel a GDPR törvénynek, illetve MABISZ tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Az iratszekrényekben minden egyes iratot kiválóan el lehet rendezni, ugyanis három vagy négy darab állítható polccal vannak ellátva.