Így lehet teljesen egyedi az ajándékba adott flaska

Amikor szeretteinket, illetve a hozzánk közel álló embereket szeretnénk megajándékozni, akkor elsősorban azt kívánjuk, hogy az általunk választott meglepetés kellően szívhez szóló legyen. Az érték ilyenkor másodlagos, hiszen senki sem az árcímkét vizsgálja, ám egy igazán emlékezetes szuvenír felkutatása bizony nem is olyan egyszerű feladat. Hölgyek esetében némiképp könnyebb dolgunk lehet, hiszen jóval nagyobb a választék, ám az urak kapcsán ugyanez néha embert próbáló feladat.

Egy igényes flaska ugyanakkor szinte biztos sikert jelent, főképp, ha nagy hangsúlyt fektetünk a részletekre. Noha régebben még jóval kisebb választékkal találkozhattunk a boltok polcain, ma már óriási kínálatból választhatjuk ki a számunkra leginkább tetsző darabot. Az elegáns matt fekete flaska mellett a hagyományos fém modellek is nagy népszerűségnek örvendenek, méretek tekintetében pedig csak a fantáziánk szab határt döntésünkben. Az egészen apró, farmerzsebben is elférő mini laposüveggel egyetemben a több literes űrtartalommal bíró valódi nagyágyúk is megtalálhatók, így tényleg bármilyen igény esetére létezik optimális megoldás.

Ráadásul ha olyasvalakit tervezünk megajándékozni, akiről pontosan tudjuk, hogy nagyobb baráti társasággal rendelkezik, akkor érdemes olyan flaska mellett letenni a voksunkat, ami mellé pohárkészlet is jár a csomagban. A legfontosabb azonban egyedivé varázsolni a meglepetést. Erre a legkiválóbb egy személyes üzenet gravíroztatása, amit akár hagyományos gyémántfejes géppel, akár lézergravírozóval kérhetünk. Előbbi esetben a karcolat egy elegáns, klasszikus megjelentést ad, míg a modernebb metódus eredményeképp a flaska inkább fiatalos külsőt kap. Ez a módszer ma már akkor is alkalmazható, ha egy bőrborítású laposüveg mellett döntünk, így biztosak lehetünk benne, hogy ajándékunk örök emlékként szolgál majd.