Hatékony és gyors autóklíma javítás

A klímarendszer tisztításáról nem szabad megfeledkezni, hiszen a sofőr és az utasok egészsége múlhat rajta. Legyen szó akár klímatöltésről, klímajavításról vagy klímatisztításról, biztos lehet benne, hogy a KA Bosch Car Szervizben tökéletesen elvégzik a feladatot és gondoskodnak autója klímájáról!

Autóklíma javítás könnyedén megvalósítható a KA Bosch Car Szervizben, ahol nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik el a munkát! A műhelyben a szakemberek egy időben akár több gépjármű klímatöltését is el tudják végezni. Érdemes tisztában lenni vele, hogy az EU jogszabályai szerint 2016 decemberét követően kizárólag olyan autók kerülhetnek forgalomba, amiknek R1234yf hűtőközeggel működik a klímarendszere. Ez azért lényeges, mert az R1234yf sokkal kevésbé üvegházhatású gáz, mint az R123A, melyet korábban használtak a klímarendszer töltésére. A KA Bosch Car Szerviz kiváló, modern eszközökkel van felszerelve, melyekkel az újabb típusú klímagázzal ellátott gépjárművek klímarendszerének javítását és karbantartását is hatékonyan el tudják végezni, még a hibrid autókon is.

A KA Bosch Car Szervizben klímaszivárgás teszt végeztetésére is van lehetőség. Erre akkor kerül sor, ha nincs lehetőség a rendszer tömítetlensége miatt a klímagáztöltésre. Nagyon gyakran a gépjárműben nehezen elérhetők a klímavezetékek, így a pontos hiba megállapításához szivárgástesztet kell végezni. Ekkor az üres rendszert meghatározott nyomásértékre egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett speciális gázkeverékkel töltik fel. Nagyobb mértékű szivárgás esetén könnyedén megállapítható a szivárgás, hiszen jól hallható, ahogy a rendszerből távozik a hűtőközeg, valamint a csatlakoztatott nyomásmérőn is látni ezt. Bővebb információkat a ka-autoszerviz.hu weboldalon talál!