Gyógyító ásványok marokkő és karkötő formában

Az ásványok nem egyszerű tárgyak vagy kavicsok, hanem igazi különlegességek, melyek hozzájárulnak, hogy testünk és lelkünk egészséges összhangban legyen egymással. Akár hisz benne, akár nem, az ásványok kifejtik jótékony hatásukat.

Ásványok kitűnően támogatják a testet és a lelket egyaránt. Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy az ezotéria és a keleti gyógyítás felé fordulnak. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a nyugati orvoslást sutba kellene fordulni, ugyanis a kettő kiválóan megfér egymás mellett. Az ezotéria és a keleti gyógymódok rajongói előszeretettel hordanak ásványos ékszereket, például karkötőket. Aki nem szívesen visel karkötőt, annak azt javasoljuk, hogy hordjon magánál marokkövet. Ezt akár a táskában, akár a zsebben el lehet vinni bárhova és elő lehet venni. Minden ásványnak megvan a maga jótékony hatása. Például a hegyikristály az emésztési zavarok és a vérkeringéssel, tüdővel kapcsolatos problémák esetén is igazán hatásosak. A hegyikristálynak köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabbnak érezheti magát az ember.

Az ásványok energiával töltik fel az embert, éppúgy, mint a nap. Ha bármilyen egészségügyi vagy lelki problémával küzd, akkor célszerű olyan ásványt választani, mely gyógyírt jelenthet az adott problémára. Akár marokkő, akár karkötő formájában kiváló választás az ásvány. Az egyéni igények szabják meg, hogy kinek mi a kényelmes. A színes ásvány karkötők kapcsán ma már hatalmas a választék, ráadásul a legtöbb esetben leírás is tartozik hozzájuk, így pontosan tudni lehet, hogy a karkötő milyen problémák esetén jelent gyógyírt. Az ásványok akár ajándéknak is kiválók, különösen abban az esetben, ha a megajándékozottról tudva levő, hogy szereti az ásványokat és hisz jótékony, pozitív hatásaiban.

Vélemény, hozzászólás?