Foci eb részletek az interneten

A tornára 2021. június 11. és július 11. között kerül sor, Glasgow három csoportmeccset és egy „nyolcaddöntő” mérkőzést rendez a Hampden Parkban június 14-én, 18-án, 22-én és 29-én. A döntőre szóló jegyeket már eladták. Ezeket a verseny összes többi szakaszának jegyével együtt kiadták tavaly nyáron. Az Euro 2020 döntős jegyeket 2020 áprilisában kellett volna újraértékesíteni.

Foci eb és annak minden információja elérhető a focieb2021.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk és mindent megtudhat a foci eb-ről ami csak érdekelheti. A kontinensen 21 város pályázott az Euro 2021 mérkőzések megrendezésére, köztük London, Glasgow és Dublin. Az UEFA Európa-bajnoksága az európai futball csúcsa, és a torna rengeteg utazó rajongót vonz. A Glasgow-ban való részvételről megerősített csapatok között szerepel Horvátország, Csehország és természetesen Skócia, akik nemrégiben biztosították helyüket ebben a csoportban egy körmönfont tizenegyespárbajban. A glasgow-i és a skóciai közönség világszerte híres a foci iránti szenvedélyről, valamint rendkívül elkötelezett a nagy sportesemények iránt. Glasgow az elmúlt években számos nagy nemzetközi eseménynek adott otthont, köztük a 2014. évi Nemzetközösségi Játékoknak és a 2018. évi Európa Bajnokságoknak, amelyeket a helyi közösség felkarolt, míg a távolabbról érkező vendégeket szívélyesen fogadták a városban.

Habár a pandémia hatása számos működési kihívást és bizonytalanságot okoz, továbbra is nagyon szorosan együttműködünk az összes rendezvénypartnerrel az idei év tervein. Céljuk, hogy az UEFA EURO 2020 örömmel járuljon hozzá a vállalkozásokhoz, egy kivételesen nehéz időszakot követően, és lehetőséget kínáljon a közösségek közös ünnepére. A rendezvény minden partnere rengeteg munkát végzett azért, hogy eljusson erre a pontra. Amennyiben többet tudna meg itt a helye a focieb2021.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?