Életjáradék szerződés kedvező feltételekkel

A járadékok olyan biztosítási szerződések, amelyek rendszeresen fizetnek Önnek akár azonnal, akár a jövőben. Járadékot vásárolhat, hogy elősegítse a nyugdíjas megtakarítások növekedését vagy védelmét, vagy garantált jövedelmet biztosítson Önnek.

Életjáradék elérhető az eletjaradekbiztositas.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és megtalálhat minden részletet az életjáradékokról. Az életjáradék egy olyan pénzügyi termék, amelyet a biztosítótársaságok kínálnak, hogy a befektetők nyugdíjazása során állandó jövedelemáramot biztosítsanak. A befektetők egyösszegű kifizetést vagy kifizetéssorozatot teljesítenek, és a járadék egy meghatározott összeget rendszeres disztribúciókban fizet vissza nekik akár azonnal, akár a jövőben valamikor. Ezek az elosztások felhasználhatók az alapvető vagy ismétlődő kiadások fedezésére. Az életjáradékok négy leggyakoribb típusa az azonnali, halasztott, változó és fix. Azonnali járadék esetén szinte azonnal megkezdheti a számláról történő kifizetéseket, amint megnyitja azt. Halasztott járadékkal pár évtől akár évtizedig sem vonhatja le a jövedelmet a járadékból, miután finanszírozta a számlát – először megtakarítja, majd később veszi fel a jövedelmet.

A fix járadék garantáltan rögzített kamatlábú, és a tőkéje halasztott adó alapján halmozódik fel. Mivel a fix járadékokat nem kezdenek azonnal kifizetni, technikailag halasztott járadékok. A halasztott jövedelemjáradéktól eltérően azonban kiválaszthatja, hogy mikor kezdje meg a kifizetéseket. A befektetések csoportja közül választhat ilyenkor. A nyugdíj kifizetése a választott befektetések teljesítményén alapul. Ez egy változó kifizetés, összehasonlítva egy fix járadék garantált kifizetésével. További részleteket az eletjaradekhivatal.hu weboldalon talál.

Vélemény, hozzászólás?