Egyedi naptár készítés ajándékba

Az ajándékozás nem egyszerű feladat, legalábbis megtalálni a megfelelő ajándékot egyáltalán nem könnyű. Nem csoda, ha sokakat stresszel a karácsonyi időszak, vagy a barátok, rokonok szülinapjára a megfelelő ajándék megtalálása.

Egyedi naptár készítés által egy olyan ajándék lesz a kezedben, melynek biztosan örülni fog családtagod, barátod, bárkit is ajándékozz meg. A legtöbb ajándékon látszódik, ha csak sebtében vásárolták meg, jobb ötlet híján. Az egyedi naptárról ez nem mondható el, hisz nem csak látszódik rajta a munka, de még személyes is. A naptárhoz az összes képet te választod ki, ízlésed, elképzelésed szerint. Mivel szabadon tudod szerkeszteni, ezért akár szövegezheted is a képeket egy – egy frappáns mondattal, megható idézettel vagy a kép készítése során elhangzott aranyköpéssel. A naptárt teljesen te tervezed meg, így dönthetsz arról is, hogy milyen méretű, típusú és stílusú naptárt szeretnél. A naptárt egész évben tudja nézegetni a megajándékozott, de abban is biztos, lehetsz, hogy ez az ajándék később sem landol a kukában, hanem még hosszú ideig szem előtt lesz.

A naptár eredeti fotópapírra készül, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb minőséget kapod. A naptár segítségével a megajándékozott felidézheti majd az együtt átélt vidám emlékeket, meghitt pillanatokat. A naptár egy – egy oldalára korlátlan mennyiségű képet helyezhetsz el, így biztos lehetsz benne, hogy az összes képet felhasználód, amit csak szeretnél. Nem csak szeretteidnek, barátaidnak, de akár saját magadnak is elkészítheted naptárad, ha esetleg unod a semmit mondó bolti darabokat. Ráadásul te magad választhatod ki a kezdő évet és hónapot is. További információkért és a naptár elkészítéséért látogass el a sooters.hu weboldalra.

Vélemény, hozzászólás?