Egy jól megírt önéletrajz közelebb visz a sikerhez!

Bár a középiskolában, gimnáziumban érintik a témát, talán még sincs elég hangsúly fektetve a magyar oktatásban az önéletrajz és a motivációs levelek megírására, elkészítésére. Pedig egy megfelelő információkkal tűzdelt, jól megfogalmazott önéletrajz máris közelebb viszi a pályázókat az általuk kitűzött célhoz.

A jobtain.hu önéletrajz készítő segít azoknak, akik kevésbé jártasak az önéletrajz írásban. A 2004 óta működő munkaerő-kölcsönző- és közvetítő cég ezzel a lehetőséggel is próbálja támogatni az álláskeresőket. Négy pontra osztották azokat a készségeket és képességeket, valamint személyes információkat, melyeket érdemesnek találnak megosztani a munkáltatókkal. Ezek a(z): alapadatok, munkatapasztalat, tanulmányok, valamint  nyelvismeret. A mezőket egyszerűen ki lehet tölteni a weboldalon, majd igény esetén PDF formátumban letölteni.

A jobtain.hu nem csak önéletrajz készítővel segíti az álláskeresőket, hanem kategorizált álláshirdetésekkel is, melyek között a szűrési lehetőségek révén még pontosabban kereshetnek az érdeklődők. A szimpatikus állásra kattintva egy rövid űrlapot kell kitölteni, melynek végére az oldalon elkészített önéletrajz is csatolható. Ezt követően már csak a „Jelentkezem az állásra” fülre kell kattintani és türelmesen várni, hogy a jobtain.hu egyik munkatársa felvegye a kapcsolatot az állásra jelentkezővel. A családbarát Jobtain a munkavállalók mellett a munkáltatók számára is rendkívül hasznos munkát végez, hiszen a cégek a „Munkaerőt keresek” fülre kattintva választhatnak a munkaerő-kölcsönzés és a munkaerő-közvetítés lehetőségei közül. A jó munka sokszor egy jól megírt önéletrajzzal kezdődik! Hagyja, hogy a jobtain.hu csapata segítsen megtalálni az ideális munkát vagy munkaerőt anélkül, hogy bármilyen adminisztratív vagy egyéb terhet tenne a vállára!