A szép bőr megóvása vitaminok és ápolás által

A bőr legfőbb funkciója a külső hatásoktól való védelem. Annak érdekében, hogy a bőr hosszútávon megőrizze szépségét és egészséges maradjon, nagyon fontos a megfelelő bőrápolási rutin kialakítása. Emellett a belső táplálásról sem szabad megfeledkezni.

Szép bőr vitamin és arcápolás általi táplálása rendkívül fontos, ha hosszútávon szeretnénk megőrizni bőrünk egészségét és szépségét. Többféle bőrtípus létezik ezért a megfelelő bőrápolási rutin kialakításához tudni kell, hogy milyen bőrtípussal rendelkezünk. Ez lehet száraz, zsíros, de akár kombinált is. Ha egymagunk nem tudjuk megállapítani, akkor érdemes szakember segítségét kérni. Minden nap időt kell szánni a tisztításra, tonizálásra és a hidratálásra. Nyáron kiemelt figyelmet kell folytatni a fényvédő használatára is, ugyanis az UV-sugárzás rendkívül káros a bőr állapotára nézve. A reggeli rutint érdemes este is megejteni, azzal a különbséggel, hogy este érdemes hidratálót is használni. Hetente pár alkalommal hámlasztót is érdemes használni, de csak módjával. A külső ápolás mellett a belső táplálásra is nagy hangsúlyt kell fektetni. A megfelelő folyadék fogyasztás, lehetőség szerint csapvíz vagy szénsavmentes ásványvíz formában különösen fontos.

Az omega-3 zsírsavak nagyon fontos szerepet játszanak a bőr egészségében, ezért fontos pótlása. Ráadásul olyan betegségek ellen is védelmet nyújt, mint a bőrfekély, az akne, a pikkelysömör és az atópiás dermatitisz. A probiotikumok a bélrendszer támogatására alkalmasak, mely a bőrre is kihatással van. A C-vitamin az UV-sugárzással szemben nyújt védelmet. Ha egy igazán hatékony és komplex vitaminkészítményre van szüksége, akkor érdemes az L801 Skin day elnevezésű terméket választani. Bővebb információkat a supremepharmatech.hu webáruházban talál!