A stílusos és tartós, minőségi padlószőnyeg burkolás mindenhol komfortos, meleg hangulatot teremt

Viszont ahhoz, hogy tökéletesen sima felületű és kifogástalan végeredményt kapjunk, precíz burkolási munkára van szükség. A padlószőnyeg burkolás, szobáinkban csodaszép összhatást kelt. Egységességet alkot, vagy éppen elválasztja a tereket.

Az amerikai konyha-nappali elrendezésénél például gyönyörűen elkülöníthetjük a nappalit a padlószőnyeg meleg burkolattal, a konyhai részt pedig a csempe hideg burkolattal a teret.A padlószőnyeg burkolásban ettől több is van. Lakásunk azon helyiségeiben, ahol nem járunk cipővel és ahol nincsenek vizes blokkok, fantasztikusan kényelmes felületet kapunk általa.

Egyik példa a babaszoba. Itt nincs ettől jobb megoldás, főleg, amikor gyermekünk már elkezd kúszni, mászni, járkálni. Sok balesettől, horzsolástól kímélhetjük meg magunkat, ha puha padlószőnyeggel van burkolva a babaszoba. A padlószőnyeg meleg és puha, illetve nagyon jó hangszigetelő is. Ez nem csak baba korban, hanem a későbbiekben is nagy előny a gyerekszoba eseténél.

Következő példának a lépcsőt hoznám, ahol szintén burkolhatunk padlószőnyeggel is. Az amerikai filmekben gyakran látjuk, hogy a hosszú lépcsők padlószőnyeg burkolást kapnak. Ez a módszer hazánkban is egyre elterjedtebb. Nem is csoda, ugyanis roppant jó érzést kelt ez a meleg, puha szőnyeg talpaink alatt a lépcsőn is. Tisztítása ugyanúgy porszívóval megoldható, mint a hidegburkolatoknál. Kisgyermekes családoknál nagyon jó opció a lépcsőre a szőnyegpadló.

Szőnyeg
Szőnyeg

Továbbá a hálószoba padlószőnyegezése is jó ötlet. Ebben a helyiségben nem járkálunk cipővel, sokkal inkább mezítláb. Nagyon jó érzés reggel úgy lelépni az ágyról, hogy puha szőnyeg csiklandozza talpainkat. A szőnyegpadló padlófűtés mellett is alkalmazható, mely még melegebb hatást nyújt számunkra, mint a laminált padló.

A családi házak, lakások mellett a padlószőnyeg középületek, irodák, szállodák, stb. népszerű burkolati módja. Komfortos, szép, esztétikus környezetben jobb a teljesítmény egy irodában, a szállodák esetében pedig barátibb, családiasabb, kellemesebb miliőt teremthetünk. Az ipari padlószőnyeg rendkívül erős.

A minden nap használt helyiségekbe a minőségi, vastag, erős padlószőnyeg jó alternatíva, hiszen tartóssága és szépsége, magas komfortérzetet biztosít számunkra.

Rengeteg előnye mellett, hátrányt nem is tudnék listázni a padlószőnyeg használatához. Aki szereti a maximális kényelmet, a tartósságot, a gyors padlószőnyeg burkolás nem okoz majd csalódást.