A Rozáceás bőr kozmetikai kezelése hatékonyan enyhíti a tüneteket

A rozácea egy gyakori bőrbetegség, amely bőrpírt és látható vérereket okoz az arcon. Előjöhetnek miatta kis, piros, gennyes pattanások is. Ezek a tünetek hetektől hónapokig felbukkanhatnak, majd egy ideig eltűnhetnek. A rozáceát össze lehet téveszteni a pattanásokkal és egyéb bőrproblémákkal is.

A Rozáceás bőr kozmetikai kezelése hatékonyan enyhíti a tüneteket ezért nézzen be hozzánk a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra és itt mindent megtudhat erről a témáról, valamint a rozáceás kezelésekről is. A rozácea bárkit érinthet, de a leggyakoribb a középkorú nők esetében, akiknek világos bőre van. A rozáceát nem lehet gyógyítani, de a kezelés képes csökkenteni a tüneteket, éppen ezért érdemes hozzánk fordulni. A rozácea oka ismeretlen, de ennek oka lehet az örökletes és a környezeti tényezők kombinációja is. A rozáceát nem a rossz higiénia okozza. Az idő múlásával az orrban található zsírmirigyek (faggyúmirigyek) és néha az arc megdagad a rozáceától, ami az orrán és a környékén levő szövet felhalmozódását eredményezi – ezt rinofémiának nevezik. Ez a komplikáció sokkal gyakoribb a férfiakban. Ha kezelést szeretne rozáceára, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

A rozácea általában tartós vörösséget okoz az arc központi részén. Az orr és az arc kis véredényei gyakran megduzzadnak és láthatóvá válnak. Sok rozáceában szenvedő embernél pattanások is előfordulnak az arcon, amelyek hasonlítanak a szokásos pattanásokhoz. Ezek a dudorok néha gennyet is tartalmaznak. A bőr forró és lágy lehet ilyenkor. Amennyiben többet tudna meg a rozáceás kezelésről nem kell mást tennie, mint rákattintani a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra és itt megtekintheti a teljes leírást és akár már időpontot is foglalhat rozáceás kezelésre ha úgy érzi szüksége lenne rá.

Vélemény, hozzászólás?