A legjobb fenék edzés gyakorlatok

Biztosan te is láttál már olyan magazinokat és online cikkeket, videókat, amik azt ígérik, hogy bemutatják számodra a legtutibb fenék gyakorlatokat, amiknek köszönhetően olyan feneked lesz, hogy még a kerek fenekükről híres latin nők is elbújhatnak szégyenükben. Sajnos, ez közel sem ennyire egyszerű.

Fenék edzés gyakorlatok – A fenék a nőiesség egyik szimbóluma, így nem csoda, hogy minden nő igyekszik különféle módokon kerekebbé varázsolni popsiját. Vannak, akik csodalöttyökben, csoda teákban és kapszulákban bíznak, no meg persze a különféle rezgető eszközökben. Ők általában pár héttel a strandszezon előtt kapnak észbe és keresnek egy gyors megoldást. Talán mondanunk sem kell, hogy ezek a módszerek nem járnak valódi eredménnyel. A fenék eleve egy nagy méretű izomcsoport, mely három izomból áll, még pedig kis, nagy és közepes farizomból. Ezeket keményen meg kell edzeni, annak érdekében, hogy a fenék formás legyen. A kerek fenék ugyanis izmokból áll. Éppen ezért a szigorú diéta nem jár sikerrel, hiszen nem elég lepucolni a zsírt, izmot is kell növeszteni. A kemény edzést nem lehet megúsz, nincsen semmilyen csoda módszer, ami ezt ki tudná váltani.

Ha kísérletezgetnél a fentebb említett csoda módszerekkel és gyakorlatokkal, akkor edzőt sem szükséges fogadnod. Viszont, ha szeretnél formás feneket és ezért hajlandó is vagy tenni, akkor azt javasoljuk, hogy válaszd edződnek Tótfalusi Alexandra edzőt. Alexandra egy személyre szabott edzéstervet készít számodra, hatékony fenék edzés gyakorlatokkal. Ezenkívül az étrendben is sokat segít, hogy feneked ne legyen narancsbőrös, ellenben kereksége, formája érvényesüljön. Bővebb információkért látogass el a fenekformalas.hu weboldalra!

Vélemény, hozzászólás?