A kormánymű javítás nem tűr halasztást!

Rengeteg fajtája létezik a kormányműnek, egy azonban közös bennük. Mégpedig az, hogy ha meghibásodik, javítása mielőbb szükséges. Akad, szorul, egyszer van, egyszer nincs, hangos, csattog, lehetetlen elfordítani a kormányt? Amennyiben a felsorolásból valamely jelenség fennáll egy járműnél, ideje felkeresni egy jó szervizt.

A kormánymű javítás általában nem lehetetlen feladat, csak felszerelt szervizműhely és elhivatott, jól képzett szakemberek kellenek hozzá. A CardanGO pedig tökéletes választás, hiszen nem csak hogy jól felszerelt gépparkkal rendelkeznek, de több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a háttérben garantáltan tisztességes munkát végeznek bármilyen járművön, mindezt pénztárcabarát árakon. A cardango.hu oldalon megtalálható, hogy milyen fajta kormánymű javításokat vállalnak a vállalat szerelői. A felsorolásban többek között szerepel a golyósoros, elektronikus, hidraulikus, fogasléces és egyéb kormánymű típus is.

A CardanGO rövid időn belül méri fel a javítandó alkatrész állapotát, hogy aztán mielőbb árajánlatot adhasson az ügyfeleknek. A javítást pedig akár 24 órán belül elvégzik. Amennyiben teljes körű kormánymű javítás történik, 1 év garanciát vállalnak a munkájukra, melyet garancialevéllel, számlával is biztosítanak. Sajnos vannak olyan kormányművek, melyekről az állapotfelmérés során kiderül, hogy már nem lehet megmenteni. Ilyen esetekben a CardanGO képes segítséget nyújtani bontott vagy új kormánymű beszerzésében, beszerelésében. Ne habozzanak, vegyék fel velük a kapcsolatot, mert a kormánymű javítás nem tűr halasztást! Amennyiben többet szeretnének megtudni a különböző kormánymű típusokról, s azok funkcióiról, keressék fel a cardango.hu oldalt és olvassák el az erről szóló bejegyzéseket!