A hidrotőke az autó motorjának szelepeit szabályozza

A hidrotőke szabályozza az autó motorjának egyes szelepeit, és ezért ezeket idővel ki kell cserélni! A hidrotőke egy változó hosszúságú üreges rúd, amely a szelepszár és a vezérműtengely között van beépítve. Feladata a szelepek működésének és ezáltal a motor működésének optimalizálása jó és viszontagságos körülmények között is.

A hidrotőke az autó motorjának szelepeit szabályozza, és ha úgy gondolja, hogy már elkopott és itt az ideje a cserének, akkor itt a helye nálunk az alkatreszek.hu weboldalon ahol beszerezheti a legújabb hidrotőket minden autómárkához és évjárathoz, csak szűrőnket kell igénybe vennie és már indulhat is a vásárlás.  A hidrotőke működése lehetővé teszi a motor optimális teljesítményét hideg és meleg, új és kopott körülmények között, tehát erre az alkatrészre nagy szükség van. Egyedül üzembe helyezéskor, a főtengely első 2-3 fordulatán a hidrotőke zajos lehet, de ha a megfelelő folyadék hosszú ideig nem kerül a motorba, akkor szennyeződhet és egy idő után elhasználódik, ilyenkor jön el az ideje a cserének. Ha a szelephézag túl nagy, a hidrotőke pedig nem lesz képes kitölteni a réseket, ezáltal kifolyik az olaj, különösen, ha a belső szerkezete sérült.

A nem optimális rések miatt zajt és energiaveszteséget okoz a hajtóműben. Ha a tisztítás már nem segít, akkor a motor megfelelő működése érdekében ki kell cserélni az egész hidrotőket. Amennyiben megtekintené hidrotőkéinket minden márkához, keresse fel az alkatreszek.hu weboldalt és itt megtekintheti a teljes kínálatot is az alkatrészek árával együtt. Weboldalunkra kattintva megtalálhatja majd a kiszállítás részleteit is. Ha kérdések merülnének fel a hidrotőkével kapcsolatban nincs más hátra, mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal és csapatunk mindenkinek szívesen válaszol majd a hidrotőkékkel vagy más alkatrészekkel kapcsolatban is.

Vélemény, hozzászólás?