A fürdőszobai radiátor jelentősége

A zuhanyzást követően nagyobb az ember hőérzete, ráadásul könnyebben is megfázik miután kilépett a meleg vízből, éppen ezért magasabb hőmérsékletre van szüksége. A fürdőszobában a magasabb hőmérséklet megteremtésére a fürdőszobai radiátor az egyik legjobb módszer.

A fürdőszobai radiátor jelentőségéről itt olvashat bővebben! A fürdőszobai radiátorok kezdetben alig különböztek a hagyományos radiátoroktól. Később a négyzet alakú fürdőszobai radiátor lett jellemző vízszintes csövekkel. Ezek hamar népszerűek lettek, mivel akár törölköző szárításra és melegítésre is alkalmasak. Nincs is annál jobb érzés, mint egy forró fürdő vagy zuhany után felmelegített törölközőbe bújni a meleg fürdőszobában. A fürdőszobai radiátorok könnyed hatásúak és kevés helyet foglalnak el, így igazán népszerűek. Aki nem szereti a mindennapos dolgokat, az akár különleges, egyedi fürdőszobai radiátort is választhat. A tervezők ma már szinte művészi szintre emelték a fürdőszobai radiátorokat. Éppen ezért, aki valami egyedire vágyik, annak is van miből választania.

Természetesen olyanok is bőven akadnak, akik inkább a hagyományos négyszögletes, vízszintes sávokkal ellátott fürdőszobai radiátorokat választják, de sokan vannak azok is, akik szeretnének valami nem mindennapit, amit a vendégek is megcsodálnak, ha épp mosdóba mennek. Lehet igazán extravagáns darabokat is választani, de aki inkább a hagyományost választaná, annak is van annyi mozgástere, hogy néhány gyártó esetében kiválaszthatja a színt, amit felár ellenében le is gyártanak neki. Mindenesetre úgy véljük, érdemes esztétikus, nem mindennapi radiátort választani, hiszen némelyik kiválóan passzol a fürdőszoba stílusához! A lényeg, hogy olyat válasszon, ami Önnek is tetszik!

Vélemény, hozzászólás?